Bemutatkozás

 

Dr. Kovács KornéliaIrodánk 2007-ben alakult, azonban alapítója, dr.Kovács Kornélia már 1995-től ügyvédként dolgozik. A három évtizedes szakmai tapasztalat és az ügyfelek személyes problémáira való hatékony ráhangolódás eredményeként sikeres éveket és elégedett ügyfeleket tudhatunk magunk mögött.

Legtöbb munkánk a munkajog területével kapcsolatos, ez tekinthető kiemelt szakterületünknek, de széles körben foglalkozunk családjogi, társasági jogi és cégjogi ügyekkel, valamint feltétlenül kiemelendők a polgári jogot érintő feladatok is: peres képviselet, okiratkészítést stb.

Iroda

Őszintén hiszünk a prevencióban, mint a konfliktusmentes működés leghatékonyabb módjában, így a megelőzés érdekében sikeresen együttműködünk cégekkel, társasházakkal. A folyamatos kapcsolat révén vagy eleve megelőzhetők a problémás helyzetek, vagy a „kármentés” a gyors reagálásnak köszönhetően sokkal sikeresebb. Igény esetén a céges HR munkát is tudjuk szakmai tanáccsal  támogatni.

Sokan sokfélék vagyunk a világban, így nézeteltérések, viták mindig keletkeznek. Mivel az a hitvallásunk, hogy az ügyvéd dolga nem a problémák gerjesztése, hanem éppen azok megoldása, minden esetben – ha az ügy jellege megengedi – igyekszünk a vitás helyzeteket konszenzus útján, egyeztetések, megbeszélések révén lezárni, sőt igény esetén mediáció igénybevételére is van lehetőség.